Ben 2013 senesinde cebimde 36 $ ile manhattana gece 11.30 da Indim ve ayni gun ise basladim Lakin bende 3 ayri meslek var arkadaslar hatta simdilerde 4. Meslekle mesgulum pastacilik , kaportaci , asci donerci , ayni anda kuaforum su anda kimseye calistigim yok cok sukur ama buraya gelmeden evvel az cok ingilizcem vardi ve ben ucakla resmi geldim ilk 1 sene harici abd de hic is aramadim 10 sene boyunca hep birileri beni bir sekilde aradi burada dikkat cekmek istedigim nokta MESLEK arkadaslar mutlaka kendinizi gelistirmelisiniz yurt disinda hayata tutunmak ilk yillarda gercekten cok zor bir siz bir Allah var size kimse kolay kolay yardimci olmaz ya istemez yada cok yogundur tekrar yaziyorum yurt disina cikacak olan herkes icin gecerli mesleginizin olmasi sart hizmet sektorunde is bulursunuz yuksek egitim ogretim gormeniz yazilimci vesaire batili ulkelerde size bir sey kazandirmaz belki oraya vardiktan seneler sonra boyle bir seylerle ugrasabilirsiniz ama o zamanda zaten o islere ihtiyaciniz kalmayacak cunku istediginiz gibi olmayacak MESLEK varsa korkma cebinde 100 $ bile olsa ucaktan inmeden is bulursunuz veya cok zorlanmazsiniz
bol sans .