Yanıtınız için teşekkürler, ben bu konuyu açtığımda genel bir problem olup olmadığı hakkında bir bilgi yoktu. Büyütülecek bir şey var mı yok mu orası tartışılabilir, çünkü reklamda olan siteler ve müşterilerin sitesi mevcut. Sürekli neden ulaşılmadığı konusunda dönüşler alıyorum.

27 sinde yapılan planlı bakım çalışmasıyla toplamda 2 gün içerisinde siteler toplamda 10 saat kapalı kaldı. Düzenleme vs yapamıyoruz, bu süreçlerde Yeni siteler var Google'da kötü etkileniyorlar. 2013 yılından beri Alastyr kullanıcısıyım. Son zamanlarda çok fazla sıkıntı yaşamaya başladım maalesef.

Yanıtınız için teşekkürler, beklemedeyiz.

xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticketınız var, arkadaşlar bilgi vermiş, bu genel bir problem değil, Atalante isimli sunucuda bir mysql problemi var, hata da aşağıdaki gibi bir hata, muhtemelen mysql ile ilgili bir bug, cunku servisi kaldırıp tekrar da kurduk çözüm olmadı, cPanel e bildirdik, yanıt bekliyoruz, aynı zamanda 12 saat önceki sunucu yedeğinide geri yüklemeye başladık.

25 sitede aynı probleminizin olması da çok normal çünkü aynı sunucuda 1 tane mysql servisi bulunuyor, hata verip çalışmayınca da hepsi çalışmıyor normal olarak.

Ticketınıza arkadaşlar detaylı yazmışlar, beklemekten başka yapabileceğiniz hiç bir şey yok, boş yere stres yapmayın, boş yere saniyeler saat gibi gelmesin size. gününüzü güzel geçirmeye çalışın. Böyle şeyler olur, yeri geliyor ayağımız kırılıyor 2 hafta yatıyor değil mi? Bu da öyle bişey kabaca servisin biri patladı, biz de düzeltiyoruz.

KISACA : BÜYÜTÜLECEK BİR ŞEY YOK. TEŞEKKÜRLER.

2022-05-29T12:25:27.650881Z 0 [ERROR] [MY-013183] [InnoDB] Assertion failure: page0cur.cc:1201 thread 140017463924480
InnoDB: We intentionally generate a memory trap.
InnoDB: Submit a detailed bug report to http://bugs.mysql.com.
InnoDB: If you get repeated assertion failures or crashes, even
InnoDB: immediately after the mysqld startup, there may be
InnoDB: corruption in the InnoDB tablespace. Please refer to
InnoDB: http://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/...-recovery.html
InnoDB: about forcing recovery.
12:25:27 UTC - mysqld got signal 6 ;
Most likely, you have hit a bug, but this error can also be caused by malfunctioning hardware.
Thread pointer: 0x0
Attempting backtrace. You can use the following information to find out
where mysqld died. If you see no messages after this, something went
terribly wrong...