FİYAT : 650 TL Uygulama adı : PRO ANALİZ Uygulama linki : TIKLA UYGULAMAYA GİT Yayınlanma zamanı : Gün/Ay/Yıl : 30 EKİM 2021 Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : UYGULAMA İÇİ SATIN ALMA Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : UYGULAMA İÇİ SATIN ALMA İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 1000+ ÜZERİ İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : REKLAM Günlük aktif kullanıcı sayısı : BİLMİYORUM Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : herşey dahil Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : 3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : hayır Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : hayır Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : süresiz Geliştirici hesabı dahil mi? : hayır Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : yok MERHABA Arkadaşlar uygulama iddaa tahmin uygulaması 3 aydır hiç ilgilenmiyorum. uygulamam ilgi halinde güzel kazançlar getirdi. Farklı Bi İş İçin satacağım. Şuan Merkezde olmadıgım için ibandan para lazım oldugu için satılığa cıkardım nakit var ama yakınımda atm olmadıgı için ihtiyacım var !
ALINAN NET ÖDEMELER ALTTADIR.