Benim insanlara nasıl hitap edeceğim benim kararımdır. Burası bir forum ve sen/siz konularına takılacak kadar takıntılı çok fazla insan olduğunu sanmıyorum , olanlarda kusura bakmasın %90'ının abisi yaşındayım. Benim nerede ne şekilde zaman öldüreceğime de ben karar veririm. Senin tavsiyene ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Haddini bilmeni ve aşmamanı tavsiye ederim.
Konuda belirtseydin demişsin konuda bold bir şekilde tecrübeli diye belirtilmiş. İnsanlık yaparak boşa vakit kaybetmemen için tecrüben var mı yapabilir misin diye sormuşum? Dakikalarca / saatlerce boşa uğraşıp olmadı yapamadım dememen için. Teşekkür etmen gerekirken enteresan bir tavırdasın.
Neyse sana iş hayatında başarılar...
Sizin de benim hakkımda yorum yapmaya yetkiniz ve hakkınız bulunmamaktadır. Haddimi de çok şükür biliyorum ki sen ve sizli konuşmalara dikkat edecek kadar bilgi sahibiyim. Ancak nitekim akıl yaşta olmuyor bazen. Çok uzatmaya gerek yok, umarım işiniz çözülür . Tekrardan saygılar.
@AZADE;
@GBMedya;
@BigSEO; konumuzun uzamaması için gerekli adımları sağlarsanız memnun olurum, ilgi ve alakanız için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.