Objektif olarak baktığımız da 2000 - 2014 yılları hükümetin gerçekten çok iyi ve çok üst düzey çalıştığı yıllardı.
Belediyecilik de ciddi oranda halkı kazanan hükümet halen belediyeciliği sayesinde bu kadar oy aldı.
İstanbula baktığımız zaman malum şuan ki başkan ki bende oy verdim vermez olaydım , hiç bir şey yapamadığı gibi kendi sosyal medyasın da çeşme açılımlarının açılışını yapmakta

Ekonomik olarak buhran günlerinde olsak bile bu hükümetin 2014 yılına kadar yaptığı başarılar kesinlikle göz ardı edilmemeli.
İlerisi için hayırlısı neyse o olsun diyelim.
Hocam velevki 2014'e kadar iyi götürdüler ki, Kemal Derviş'in politikaları aynen uygulanmaya devam etti yani yaptıkları hiçbir şey olmadı kendilerinin. Geçmiş geçmişte kaldı, gelecek için kaç yıl evvele göre oy verilmez. Şu an ülke berbat durumda ve bunun tek sorumlusu da ülkeyi yönetemeyen hükümet bu kadar basit. Seneye 1- Ülkede ekonominin (e) sini bırakmadıkları için 2-Mülteci ısrarı sandığın dibini boylamalarına neden olacak.
Millet = %45
Cumhur %37 (2.tur
Sayın Mansur Yavaş 13. Cumhurbaşkanımız olacak) yazdım bunu da kalsın seneye görüşürüz
Süleyman Demirel : Boş tencerenin deviremeyeceği iktidar yoktur.