Sap ayarı yapılabilen ender klasik gitarlardan biri. Yanında Pandora Müzik'ten alınmış olan 400 TL'lik sert kılıf ve kapo hediye edilecektir. Ayrıca sap ayarı için alyan ve gitarın önceki tellerinden kalanlar (belki işinize yarar) da gönderilecektir.

Orta ve başlangıç seviye için en iyi fiyat-performans gitarı. Open E veya Open D çalanlar için klavyesi biçilmiş kaftan. Temizliği, klavyesinin yağlanması, dış yüzeyin cilalanması vs. aksatılmadan neredeyse her ay yapıldı.

1 yıl önce Zuhal Müzik'ten aldım, şuanda sıfırı stoklarda çok az olmakla birlikte 3400-4000 bandında satılıyor, daha düşük rakamlar yazan bazı siteler var ama arayıp sorduğunuzda ürünün stoğunu veya fiyatını güncellemeyi unuttuklarını söylüyorlar, eh artık alıştık, malum ekonomik koşullar.

Fiyatını 400 TL'lik kılıf, 250 TL'lik iki ay önce değiştirilmiş Daddario teller, 90 TL'lik kapoya göre hesapladım.

Klavyenin üst kısmında çok küçük bir iz var, ipli kapo kullanımından kaynaklı. Son fotoğrafta görülebilir. Haricinde hiçbir çizik, kırık, leke bulunmamakta.

Kargoya verirken kılıfın ve ek olarak sert kutunun içerisine koyacağım, emniyetli bir şekilde her yere ulaşır.

EFT ile 1900 TL - kargo alıcıya aittir.
Sahibinden GET ile 2100 TL - kargo alıcıya aittir.
Dolap ile 2050 TL - kargo ücretsizdir.

İletişim: PM veya 0530 377 98 çift sıfır

Not: arkadaşlar elbette pazarlık payı vardır ama o pay 500-1000 lira değildir diye düşünüyorum, yerine alacağım gitar 2 ay önce 4000 liraydı, şimdi olmuş 6000 lira, anlayış gösterelim birbirimize.

Fotoğraflar: