Simolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle gerçekten, sıfırdan yapanların emeği kalmıyor.

50 script satan arkadaşlara lafım yok ticaret yapıyorlar fakat bu temaları alan arkadaşlar hiçbir bilgi bilmeden site kuruyor sonra mağdur ediyor müşterileri. O adam da gelip bilenden tekrar almak zorunda kaliyor
Bunun ticaret ile de alakası yok hocam. ***** scripti forumda 50 kişi satıyor kimsenin birşey dediği yok örneklendirecek olursak avukatlık scripti var sonyazılım satıyor biri başka şekilde çevirmiş o satıyor. Bu gibi örnekler çok.
Burada önemli olan 50 scripti 100tl ye satmak değil 50 scripti kim yaptı heryerden toplayıp koyuyorlar tabi 100tl ye satacaklar.
Burada şu kavram yitirilmiş, işi bilen ile bilmeyen. Misal veriyorum bizlere yazıyorlar site yaptırmak istiyorlar xxxxx rakamlar veriyorum adam 1000tl ye siteyi yaptırıp 1 hafta sonra mesaj atıyor. İş var iş var diyip yol veriyorum bu kadar basit, forumda gerçekten iş yapmak için linkedindeki gibi test getirmeleri lazım ki işi bilip dili bilip bilmediğini ölçmek için şuan herkesin profilinde siber güvenlikçi yazıyor ben penteste veriyorum x.xxx$ adam veriyr xxxTL ee nerde iş ?