orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim. Daima girişken ve gözü açık gençlerim değerlendirildiğini düşünüyorum. Öğrenciyken tanıştım Linkedin ile. Hep okulumun mezunlarını arar, network edinmeye çalışırdım. Yıllar geçti bu networkümle bir öğrenci platformu kurdum ve iş insanları ile deneyim sohbetleri düzenlemeye başladık. Yayın yaptığım CEO'lardan biri henüz üniversite 4. sınıftayken patronum oldu. Evet staj yapmadan işe alındım. 😄 Koşturmanın hep faydasını gördüm. Özellikle genç arkadaşlarım, durmayın. Daima koşun!
aynen öyle yerinde oturana ekmek yok koşturmak gerekiyor . şuanda 3.sınıfım iş ihtiyacım yok zaten aile işiyle meşgulum ama boş zamanlarımda akşamları kariyerde linkedinde indeed'de iş bakarım hastalık gibi bişey oldu

Birde insanlar Not ortalaması yüksek bi şekilde mezun olunca şirketler hemen firmasına alacağını sanıyor. Arkadaşım ünlü bir e-ticaret sitesinde insan kaynakları uzmanı , personel alırken not ortalamasına bakmadıklarını kendini geliştireni aldıklarını söyledi . not ortalamasının 3 olması , mikroekonomiden 100 alması beni ilgilendirmiyor ben sertifkalara vs. bakarım dedi .