Ben kendisini gerçekten tebrik ederim. Gidip yurt dışında kafasını dinleyebilecek imkanı var iken burada çeşitli mücadeleler veriyor. Kimse kusura bakmasın ama adam iktidarı da, muhalefeti de gerektiği şekilde eleştiriyor. İnanılmaz saçma bulduğum bir kesim var; " iktidar gitsin yeter ki, ne olursa olsun... " pardon? Yani sırf iktidar gidecek diye körü körüne mi hareket edelim? Zaten yıllardır körü körüne hareket edildiği için bu günlere gelmedik mi?
Kimse kusura bakmasın. Ülkenin yaşadığı krizlerde iktidarın payı olduğu kadar muhalefetinde var. Bugüne kadar gerçek muhalefet yapamadılar, rezil ettiler partilerini.
Jahrein'in etkisi ne mi? Güvendiğim adamın (Ekrem İ.) aslında güvendiğim gibi biri olmadığını gösterdi bana. İP, CHP vs. hepsinin bizi bugünden daha ileriye götüremeyeceğini gösterdi. (Asıp kesicez diyen il/ilçe başkanlarını gösterdi bize

)
Ben Jahreinden sonra vereceğim oy için inanılmaz bir elek kullanmaya karar verdim. Sırf adam içerik üreticisi, fenomen vs. diye bazı kesimler tarafından değişim ithamlarda bulunuluyor ama kusura bakmayın... adam haklı.