Hexagon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle iyi çalışmalar hocam yolunuz açık olsun. Fakat konu başlığında belirttiğiniz "Dogeden kat kat iyi proje" değerlemesini neye istinaden yazdınız merak ettim. Açıkcası piyasa değeri 82.000.000.000$ görmüş ve anlık 10 Milyar dolardan büyük olan bir projeyle kıyaslama yapmanız çok iddalı olmuş. Projenizi de inceledim, değil doge ile, "blockchain" dünyasından farklı kulvarda misyonunuz var belliki. Alım satım yapan bir robot sadece kriptoda değil bir çok para piyasasında mevcut. Bu sebeple "kripto projesi" demek sağlıklı değil kanımca. Projenizle aynı kulvarda yarışan yüzlerce belki binlerce alternatif varken doge gibi şahsına münhasır bir kripto efsanesiyle kıyaslama yapmanız aşırı alakasız bir girişim olmuş. Açık ve şekilde bunları söyleyebilirim.

Amacım işinizi baltalamak değil yanlış anlaşılmasın. Kurumsal anlamda 100 lerce kripto startup'na yatırım yapmış biri olarak iletiyorum. Her ne kadar kriptonun içinde olan bir dalın üzerine güzel işler çıkartacak potansiyeliniz varsa bile sırf bu metinle koca bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, bir dost olarak dile getirmek istedim sevgiler.

(Forum kurallarını ihlal edici bir mesaj ise silebilirim)
Öncelikle
Doge den kat kat faydalı
Denmek istenmektedir. (Elon olmasaydı acaba Doge ne olurdu )

Projenin tam detaylarını sizinle paylaşmadım. Burda yazdığım metin %50 lik bir anlatıma sahiptir. Proje dünyada tektir.
Piyasada bulunan botlardan farklıdır. Aynası iştir kişinin : Her sinyal resimlidir , sallamasyon yoktur tabiri caizse.
5 de 5 yapmış ve devam etmektedir.