Adamlar büyük şirketlere kafa tutuyor, neler neler yapar bunlar
Şaka bir yana sadece off shore hosting ile iş çözülüyor. Adsense tarafında ise sadece telif içerikli sayfada reklam gözükmüyor diğer sayfalarda reklam gözükmeye devam ediyor.
Kontrol ettim tüm sayfalar adsense reklamlarıyla dolu. Üstelik ücretli satılan telifli dosyalar. Şahsen benim projem olmuş olsaydı mutlaka hakkımı arardım. Mesela bizim codecanyon üzerinde bazı Türk geliştiriciler var, onlar temalarını aktivasyon kodu ile koruyor. Siz temanın w4rez içeriğini bulsanız bile kurulmasına izin vermeyen sistemleri var. Bir kaç geliştirici ile görüştüm onlar bu yöntem ile projelerini koruma altına aldılar. Aynı şey apk dosyasları içinde geliştirilse güzel olur bunu sanırım google yapması gerekir. Orijinal kaynaktan indirilmeyen tema veya apk dosyalarının açılmasını engellemek gibi sistemler gelse daha güvenlikli olur. Hepsinin içinde 3. parti kodlar yerleştirilmiş durumda. Millet, Kaspersky gibi virüs tarayıcı yazılımların crackli versiyonunu indirip bilgisayarına kurup virüsleri temizlediğine inanıyor.

Şaka gibi