Arkadaşlar selam, sırf can sıkıntısından işten istifa ettiğim dönemde ufak bir uygulama çıkarttım.
İyi gidiyor gayet güzel her şey reklam almadan 1k kullanıcıya ulaştı uygulama neredeyse, patır patır üye geliyor.
Reklam aldık oradan da akmaya başladı ama bu kazançlar şuan benim için çok komik rakamlar ve baya zamanımı almaya başladı...
Normalde yaptığım işten de bahsedeyim bir kaç firmaya danışmanlık veriyorum yazılım anlamında, ayrıca açık kaynak bir web3 projem var. İTÜ çekirdek bünyesinde oda bir yandan devam ediyor ancak yetişemiyorum...
Forumda projeyi devir edeyim bari iş yüküm azalsın dedim, forum dışından biri iletişim kurdu konuyu görüp satıştada anlaştı ancak 2 ay sonra alabilirim falan diyip uzadı kendisi arazi oldu
Uygulama şuan 1k indirmeye ulaştı ulaşacak sadece eklediğim kıytırık reklamlardan günde 1 - 1.5 Dolar bırakmaya başladı. Beş kuruş reklam harcaması yapılmadı henüz. Pek alternatifi de olmadığı için sürekli bir kullanıcı akışı var muhtemelen üşenmeyip ingilizceye çevirerek kullanıcı sayısını 100k civarına çıkarabilirsem ayda 2-3k dolar getirecek ama bu seferde asıl projeme odaklanamıyorum. Bu projenin yoğunluğu yüzünden İTÜ Çekirdek demo day başvurusunu kaçırdım o derece yani.
Siz olsanız ne yapardınız? Açık kaynak olarak üç beş kişiye mi satayım, direkt devir mi edeyim yoksa ilgilenmeye devammı
meraklısına şuan ki gidişat bu durumda