Site adresi : Ko-Yardım Üye Sayısı: 1600+ İstenilen Fiyat: 3.000 TL'dir. Sitenin aylık getirisi : Hiç Reklam Alınmadı.
Sitenin açılış tarihi : 25.12.2020
DA / PA Değerleri : 6 / 28
Kategori, sitenin içeriği nedir : Oyun
Günlük hit sayısı : Ortalama 200 Tekil Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ve bing )
Domain Firması: Yöncü
Domainin Yaşı: 2 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Her şey dahil Hosting dahil midir: Hayır 1 Ay İdare Edilir. (kendi vds 'im var) Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinen bir banı yok. Banlı olduğu arama motoru var mı: Bilinen bir banı yok. Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Bulunmuyor. Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : XenForo Lisanslı Teması dahildir.
1.6k Gerçek Üyesi vardır.
NOT: Sitede VIP üyelik Sistemi vardır ve Paywant 'ile mobil ödeme, kredi kartı ve havale ile ödeme sistemi aktif çalışmaktadır.
Knight Online Pvp, Knight Online Pvp Server, Knight Online Pvp Server Kurulum, Knight Online Pvp Server Kurulumu, Knight Online Server, Knight Online Server Tanıtımı
Gibi kritik anahtar kelimelerde 1. ve 2. sayfada yer almaktadır.
Forumu kurarken maddi destek hiç beklemedim ve Google Reklamları Forumun görünümünü bozduğunu düşündüğüm için reklam koymadım.
Fiyat değerinden oldukça uygun tutuldu. İlgilenemediğim için satılıktır.
Alıcısına hayırlı olsun