GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim olay hitli siteler için %100 geçerli. Hiti olmayan sitelerin ara ara keywordleri ön plana çıkarılıp google tarafından analiz edilir. Bunu sadece belirli kelimelerde düşünmemek lazım. A kelimesinde 3. sayfadadır ancak b kelimesinde ilk sayfalarda aldığı okuyucu odaklı olumlu dönüşler a kelimesini de etkileyebilir. Bu benim görüşüm ve hocam. Tabi bu SEO nun sadece bir kısmını oluşturuyor. Geri kalanı zaten iyi bir iç SEO + kaliteli doğal hitli backlinkler. Başka şeylerle çok kafayı bulandırmamak lazım
Bu kadar net konuşma sebebim daha önce SC ve Analytics kurulu olmayan bir düzine site denemesi yapmış olmamdan geliyor hocam. Benim gözlemlerime göre kullanıcı deneyimi metrikleri şu an sadece e-ticaret tarafında baskın kalıyor. Buna ek olarak form doldurma gibi dönüşümleri de biraz baz aldığını düşünüyorum. Başka şeylerle kafayı bulandırmazsak ilerleyemiyoruz. Milletce, hala genel geçer SEO kuramları üzerinde duruyoruz

KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Snippetları kaybolan bir sitemin snippet sonuçları geri geldi
SERP'te Yorum Snippet ve FAQ gibi yapılar Search Console'da tanımlansa da gözükmüyordu, artık gözükmeye başladı.
Şimdilik güzel bir güncelleme gibi ama yine de konuşmak için hala daha erken.
Snipettlerin gelmesine sevindim. Daha iyi sonuçlar görmek dileği ile

yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nazar değmesin

Google bu, ne yapacağı belli olmaz. Belki de bu sefer eleştirileri kabul edercesine bir güncelleme yapıyorlardır. Umarım
Güncellemeye dair sizin gözlemlerinize de ihtiyacımız var