Bence herşey olaylara bakış açımıza bağlı hocam, öncelikle çok şanslı olduğunu bil. Çünkü dışarıya baktığımız vakit insanlar ev almak için birşeyler sahibi olmak için hatta eksik te olsa da gıda ihtiyacını karşılayabilmek için harap oluyorlar. bu insanların hepsine sorsak durumunuz böyle olsaydı ne yap
ardınız diye herkes keyfime bakardım der atlar, çünkü niye çalışıyorlar para ev sahibi olabilmek için o yüzden bu konu da hayatı bitirmişsin arkana bakma hayatını yaşa senin yerinde başkaları olsa neler yapar,
Duruma duygusal yorumum; hayatını kazanmışsın kazanmak için çabalamana kendini yormana hiç gerek yok, ama başka birşey için çabalamana gerek olabilir, örneğin bende sağlık ile ilgili alan istiyorum ve çok çabalıyorum, planlar yapıyorum bu kadar param da olsaydı, sade bir insan olarak kalmak istemediğim için kazanmak için yine çabalardım, bilgime bilgi katardım statü edinirdim, ama bu kadar zorlanmazdım imkanlarım çok daha fazla olurdu, kendi evimde ders çalışırdım mesela çok istediğim bir rahatlık türü

bir çok imkan ile bilgi alanında yatırım yapardım, çünkü param olsa da olmasa da sade bir insan olarak kalmayı kabul edemem, senin de içinin rahat etmediği durum buysa, imkanların ile planlar yaparak kendini geliştir statü edin ama bunu para için değil hayata bakış açın için yap zaten bilgi seviyeni ilerlettikten sonra bazı şeyleri çok daha iyi yorumlayacaksın