AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum benimki şarjda bile ısınıyor elimde şarja takıyorum 30 dkda 20 yi zor görüyor 😂 bu 2 tane var aynı telefondan 2 sine de değişik bişey oldu acaba güncelleme yapmadım diye mi anlamadım 2 haftadır guncellemiyorum
Bizimki o kadar ileri gitmedi şuanlık :d
Onebenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizinki kadar iyi değil ama redmi note 8 var bende, kilitleniyor ısınınca sıkışma sesi gelip kapanıyor servise gönderdim, en ilginci ne biliyor musun
Servis notu: cihaz özelliğine göre normal çalışmaktadır yüklediğiniz uygulamalardan kaynaklı yaşanmaktadır. Kısaca telefon bu ne zorluyon der gibi )
Ama note 10 pro bildiğim donmamasi lazım yeğen aldı akışı falan çok iyi diyor, kaçak değilse servise bu götürün hocam
Akışı filan gayet iyi zaten hocamda çok ısınıyor bazen mermerin üstüne filan koyuyorum sorun hafifliyor :d
AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sinide servise götürdüm bana da normal dediler telefonlarin yarısını doldurmussun şarjda da kullanıyorsun dediler 😂 Samsung note 20 ultra aldım değişik değişik kullanıyorum başka çare kalmadı yakında elim yanicak yumurta pişirilir 😂

Note 10 proları arada derin dondurucuya atıyorum 5 dk sonra kendine geliyor 1 2 gün sorunsuz 😂
Mermerin üstüne koyuyorum 2 3dkda sorun hafifliyor