23 yaşında, doğma büyüme İstanbullu, tam sağcı bir ailede büyümüş, bugün ise Atatürkçü ancak ne sağcı ne solcu herhangi bir partiyi desteklemeyen biri olarak yazıyorum bunları.
1 sene sonra seçim var. Yani nerdeyse 1 sene tam tarihini bilmiyorum. 20 senedir iktidarda olan bir parti var artık yönetim değil ülkenin sahibi olduğunu düşünüyorlar. Gidişat, ilerleyiş böyle. Ana muhalefet partisine bakıyorsun iktidar partisinin kırmızı logolu hali gibi. Muhalefet nasıl yapılmaz her gün gösteriyor bize. İktidar partisinde yeniden kim aday olacak belli değil, aday olsa veya yeniden mevcut Cumhurbaşkanı seçilse ne yapacaklar, neyi düzeltecekler belli değil, herhangi bir vaatleri yok ki yakın geçmişte verdikleri vaatler ile ne kadar tutarlı ilerlediğimizi hepimiz yaşayarak tecrübe ediyoruz. Ana Muhalefet partisine bakıyorsun Genel başkan mı aday olacak, İBB başkanı mı, ABB başkanı mı belli değil. Belli olsa bile herhangi birinden yakın seçimi kazanmak için bir gayret yok, vaat yok. İnsanların gözünde değişim için İBB başkanına oy vermek geçiyor (parti tutmuyorum ancak değişim için vermeyi düşündüm bir zaman) İBB başkanına bakıyorsun terörle mücadelenin yeniden ateşlendiği günlerde PK* sloganları atmış dağdan inmiş birine İstanbul'un orta yerinde konser verdiriyor. İktidara bakıyorsun sınır kapımız affedersiniz folloş olmuş kimin gelip kimin geçtiği belli değil, ekonomi ve finans okuyorum belirlenen ekonomik politikalar henüz öğrenci olmama rağmen bana bile manasız, mantıksız geliyor. Çok şükür eğitimim ve şuan ki iş hayatım fena değil bir şekilde ilerliyorum. Ancak ülkemin geleceği için fazlasıyla endişeliyim nereye yazsam bilemedim. Size açayım dedim