BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istanbul da mı yaşıyorsunuz ?
Hayır eleştirmek için ya da ekrem imamoğlu hakkında bir konu açmak için illa İstanbul'da mı olmam gerekiyor ?
EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu buraya taşımadan önce, kategori moderatörlerine iletmeniz daha doğru olur.

Kategori moderatörleri ile de bir sıkıntınız var ise yine konunun yeri burası değil, Admin'in özel mesaj kutusudur. Bu şekilde konu açmanız size hiç bir fayda sağlamaz.
Haklısınız hocam.
Sdcajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öfkeyle Kalkan Zararla oturur diyerek sizlere iyi forumlar dilerim
Hocam öfke değil ki sadece haberi görüp paylaştım İktidarı kötülemek için 500 tane konu açılıyor. Bunun hakkında neden konuşamıyoruz hiç ?
Aref adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlığı gördüm report etme gereği hissetmedim çünkü kapatılacağı belliydi, söylemleriniz siyasi polemik yaratacak cinsten olduğu için kapatılmış olmalı boşuna ortalığı velveleye vermeyin.
Hocam ne söyledim ki orada ? İbb yönetimini beğeniyor musunuz yazdım başka bir şey yazmadım ki ?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siyaset tartışmak başka bir şey dini konuları tartışmak başka bir şey, siyaset tartışmak başınızı belaya sokar dini konuları tartışmak size sadece bilgi katar.
Tartışamadan kapandı hocam.
sakurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayserili birinin istanbul belediyesini eleştirmesi çok ilgin ayrıca fikrinize katılıyorum... siyaset yuzunden kardes kardeşi furdu...
Hocam bu işin kayserilisi istanbullusu mu var Allah aşkına yapmayın etmeyin. İyi o zaman ispanyalı değiliz diye real madridin maçlarını izlemeyelim ? Bu ne kadar mantıksızsa yazdığınız şey de o kadar mantıksız.
bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah allah, ekrem bey ne diyor bu işe?
...