FurkanAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi yapan kişilerin modem ip adresi ile bunu yaptıklarını sanmıyorum. Mobil ip adresi kullanıyorlar genel olarak veya ellerinde birçok paylaşımlı proxy adresleri var. Mobil ip adresinde TR bir firma üzerinden bu işlemleri yapıyorsa az da olsa yakalanma ihtimali var diyebilirim ama yabancı bir firma üzerinden yapıyorsa işler oldukça zor. Hele ki paylaşımlı bir proxy adresleri ile bu işlemleri yapıyorsalar daha da zor. Bu tür şikayetlerin bizim ülkemizde olumlu olarak dönmesi oldukça zor ve uzun bir süreç.

Ayrıca bu forumu takip eden ve yazılımcılardan bu tür istekler isteyen birkaç grup var. Özellikle bana yazıp çeşitli yollar ile bu tür yazılım isteyen birçok kişi oldu. Tabii ki ben gereken cevabı verip gönderdiğimde bir daha yazmadılar.
Vpn Kullanırsa geçersiz tıklama sayılması çok daha büyük olasılık neden diycek olursan google bunu değerlendiriyor örneğin 100 tık gelmiş 40ı proxy kanalı üzerinden bunu görebiliyor google. özel geniş kapsamlı bir algoritması var. Delmenin bir tek yolu var ama onu kaç kişi biliyor bilmiyorum. Nadirdir ama bilen kişi sayısı. Kolay akla gelcek bi şey değil