@
Wal3x senlik bir problemimiz yoktur gör**adlı arkadaştan bahsettik bunu geçiyorum bi ara sende izmoxun eski halinin satın almak istemiştin sanada zamanında demiştim satmayı düşünmüyoruz @
ygtkms adlı arkadaşımız kendisi bize gelip satın almak istiyorum dedi ilk başta biz zaten farklı birisiyle konuştuk satışını ona yapcaz dedik ben kesin alcam sakın satmayın diyerek kendisi almak istedi bizde kendimiz yeni proje ile uğraştığımızdan dolayı satışını arkadaşa yaptık bunuda geçiyorum sen zaten az cok beni tanıyorsun forumlardan dolayı seninde başarıyla yürüttüğün bir forumun vardı o zamanlardan izmox nerdeyse 2 yıla yakındır açık ve ben forumu hergün kendi capımda geliştirmek için gece gündüz emek veriyorum yani herhangi birine ben bütün haklarıyla sana satiyorum dediğimide bilmiyorum ki satmış olsam burada o fiyatı vermem @
ygtkms; arkadaşımıza zamanında güvendiğimden dolayı lisans vardı lisansı kendim kaldırdım ftp'den yedek alırsın dedim yani illaki benim birisine dosyayı atıp atmamam önemli değil ben gereken kurulumu zaten yapmışım teslim etmişim mybb cok sıkıntılı bir sistem olduğunu zaten seninde bilceğin için en kötü eklenti bile çakışma yapcağını biliyorsun biz kendımız bile ayarladığımız özel mesajlaşma bölümü için nerdeyse 20'ye yakın yedek aldık en ufak yerlerde bozulursa diye her eklediğimiz kod başında yedekliyorduk yani bu benim emeğim ve benim fiyat kararım wp üzerinden kimse bana gelipte *********** diyemez ben yıllardır emek verdiğim projemi ödemeyi aldıktan sonra kurulumunu yapmışım zaten dosyalarıda kendisine almış yani şu yaşlarından sonra neyin ne olduğunu benim öğretmem saçma olur *********** diyen bir insanı wpden engellemeyip ne yapcaktım

neyse bu konuyuda geçiyorum gece gündüz modu şuan dediğin gibi izmox sitesindede bozuk çünkü ek olarak eklenilen sayfalarda gece modu uyumlu olmuyor bu mybbnın alt yapısından kaynaklı anca sorunu düzeltmek için tekrar yapmamız lazım ama index.php f5 çeksenız bozulma olmaz veya showteam.php de kendi sayfalarında sorun olmuyor hosting konusu firewall korumasından dolayı açılan ts3ler erişim olmuyor @
ygtkms;'a dedim ip izni verilmesi gerek diye attığımız ticketta vermediler benim kullandıgım hosting var orası sorunsuz dedim bu konuda bu kadar yani şuanda bile bazı istediği eklentileri parayla yaptırmak istese bile wa.. sinde ne kadar olduğunu siz kendiniz biliyorsunuz o yüzden ben bu konuyu burda kapatiyorum emege saygısı olmayıp *********** diyen bir insanlarada başarılar dilerim kendileri daha iysini yapabilirlerse satın almak yerine konuşmak yerine yapabilirlerdi
Evet zamanında kendi forumum için tema arıyordum ozamanlarda diyordum temanız güzel diye

yiğit olayında bende size hak veriyorum bilgilendirmek için yazdım ama baltalayıcı demeniz hiç hoş olmadı.
Hayırlı bol satışlar dilerim