Hocam alt kısımda anlattığınız gayet güzel. Bu konuya katılıyorum. Ama efnlasyon konusuna katılmıyorum. İnsanlar buradan 1-2₺ getirili siteleri alıyor. Çıkartması 1.5 sene. Neyin garantisini alıyorlar satın alırken. Bende bu konuyu anlamıyorum

Yatırım yaparken enflsyon düşünmeyeceksiniz ki. Kim düşünüyor burada yatırım yaparken? Diğer konunuza katılıyorum ama kimse bence cebinden beş kuruş çıkartmadan kazanmak istiyor. Ben onu anladım sadece

Sözleşme falan hikaye hocam. İnsanlar ev alırken vb. Her şey de sözleşme var. Ben sözleşmesinde de değilim. Adamlara site yapıp 1 yıllık makale veriyorum. Satsa zaten yine karda. Düşünceniz bana biraz farklı geldi. Ama herşeye saygım var tabii ki.
Fakat biz türk insanı olarak bir şey vermeden tırla bir şey beklememiz.
Enflasyon düşünmeden bir işe yatırım kesinlikle yapılmaz bence hocam örneğin bir hizmet vereceksiniz hizmetin bedelini yükjselen enflasyonla artıracaksınız 1: insanlar bu yükselen maaliyet ile sizden hizmet alır mı almaz mı alırsa sıkıntı yok eğer almazsa siz enflasyonun altında vermek zorunda kalacaksınız bu hizmeti. düşünülmesi gerek enflasyon arttığında dahi hizmeti satabilir miyim satmazsanız yatırım çöpe gitmiş olacak .