Merhabalar daha önce türknette yaşadığım sorundan dolayı öneriler ile kablonet'e geçiş sağladım. Ancak kablonet'in modemi sıkıntılıymış bağlattıktan sonra fark ettik herkes de aynı sorun var, wifi yan odada bile çekmiyor salon ile çalışma odam arasında wi-fi de %98lik bir düşüş alıyordum modem yanında wi-fi de 100 mbps alır iken arka oda da 1-2 mbps hız alıyordum baya sinir bozucu oldu.. Evde xiaomi menzil genişletici kullanıyordum ancak oda hızı baya düşürüyordu açıkcası

bunu kullanıyordum ancak biraz sıkıntı çıkartıyor yeterli değil maalesef.. Biraz araştırdıktan sonra;

Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS -- Ürününü almaya karar verdim ürün geleli ve kullanıma başlayalı yaklaşık olarak 6 saat oldu tecrübelerimi iletiyorum..

1- Ana modemden kablo ile arka odaya router bağladım (masaüstü lan kablosu ile bağlıydı onu oradan çıkartıp routera taktım)
2- Ana modemden lan kablosu bağlı bilgisayarım speedtestte 90 - 93 mbps hız alıyordu
3- Router bağlantısından sonra oda da Wi-Fi 2.4 GHZ ve 5 GHZ ile 90 - 95 mbps arası hız alıyorum.
4- Routerdan gelen kablo ile bağlı olan bilgisayarım da 94 mbps hız almaktadır.

kısacası bu tarz sorunlar yaşan arkadaşlar varsa bunu öneririm umarım birileri için faydalı olacaktır.

Aldığım Ürün;