Öncelikle iyi akşamlar,
Konu altına yazılan yorumlar nedeniyle cevap verme gereği duydum.
Bu mybb scriptini satın alan arkadaşımız scripti almadan önce kendisine hiçbir şekilde lisanssiz veya tema hakkı olacak şekilde teslim edilecek diye bir ifade kullanılmadı,eğer bu ifade kullanıldıysa kendisi kanıtlasın,site kurulum aşamasında kendi ısrarı ve araya amcasını sokması üzerine genç arkadaşımız üzülmesin diye dosya lisansı kaldırıldı.Tema ve script kurulumları uzun sürdüğü ve aldığı hostingde sorunlar yaşandığı için kurulum 1.5 gün gecikme yaşandı.Kendisine bu gecikmeyle ilgili bilgi verildi.Tema ve script kurulduktan sonra sorunsuz çalıştığını görüp siteyi arkadaşa teslim ettik fakat kontrol ettiğimiz yerlerin tekrar bozulduğunu söyleyip destek istedi,yine sorun düzeltildikten sonra bazı bölümlerde tekrar sorunlar ortaya cıkmaya başladı,bu sorunların bizimle alakalı olmadığını söyleyip ekstra kontrol icin ek ücret talep ettiğimizi söyledik.
Kişisel kullanılan whatssapp numarasına uyardigimiza rağmen ayni sorulari tekrar tekrar sorduğu için arkadaşımız engellemiştir,fakat diğer iletişim araçlarından ulaşımında hiç bir engel yoktur.Whatsapp üzerinden akrabalarıyla arkadaşımızı tehdit etmesi yetmemiş gibi birde konunun altına arkadaşlarıyla konuşup baltalayıcı bir şekilde yorum yaptırması üzücüdür,temayı yapan arkadaşın emeğine saygısızlık gelecek ticaretlerine engeldir.
Tema ve script dosyaları lisansız bir şekilde satın alan arkadaşa sahiptir,istediği gibi kurulum yapabilir.
Hayırlı akşamlar.
Merhabalar, "birde konunun altına arkadaşlarıyla konuşup baltalayıcı bir şekilde yorum yaptırması üzücüdür " konu hakkında ilk yorumu yapan olarak bu cümlenin benim hakkımda kullanıldığı düşünmekteyim.
Eren hocam
@ygtkms; hocam bir kaç gün önce bu temanın tüm satış ve lisans hakkını aldığını söylemişti ancak siz şuan satıyorsunuz.
Yazdığım yorum budur ve yorumumda herhangi bir baltalama görmemekteyim tam tersine sizin için yazdım temayı bana lisans haklarını ve satış haklarını adlığını söyledi Yiğit sizde burda satışa çıkarmışsınız ileride Yiğit bu temayı ücretsiz paylaşabilir veya oda satışa çıkarabilir bilgilendirmek için yazdım ama arkadaşlarıyla konuşup konuyu baltalayıcı demeniz hiç hoş değildir ki yiğit ile en son 1 hafta önce konuşmuşum.
"hostingde sorunlar yaşandığı için kurulum 1.5 gün gecikme yaşandı" Yiğit benim hosting paketimi kullanıyordu açtığı destek talebinde paylaşımlı hostingde ssh erişimi istemişsiniz firmada paylaşımlı hostingde veremeyeceklerini vds almayı önermiş hostingde yaşanan her hangi bir sorun yok yani sizde kendi barındığınız firmayı önerip ordan hosting aldırıp öyle kurulum saglamışsınız kurulum bittikten sonra eski hostingde ben kendim taşıma yaptım her hangi bir sorun olmadı sistemler çalıştı.
"Tema ve script kurulduktan sonra sorunsuz çalıştığını görüp siteyi arkadaşa teslim ettik fakat kontrol ettiğimiz yerlerin tekrar bozulduğunu söyleyip destek istedi " Temayı ben almadığın için ilk kurulduğu zaman test edemedim Yiğit bir kaç şey için yardım istediğinde biraz inceledim temayı örnek verecek olursak ts3 oluşturma sistemi php hatası vermekte, gece gündüz modunda gece moduna geçince f5 atınca önce beyaz sonra karanlık tema geliyor veya gece moduna geçip başka bir sayfaya geçince tema yine beyaz renge geri dönüyor bu sorun izmox.com sizin sitenizdede var.
Yiğit başka bir firma ile anlaşıp bir kaç yeni özellik ekletmiş onlar eklenincede sizin özellikleriniz sorun vermiş.
@
hakanjr nerden baksanız 1.5 gb yakın bir dosyayı direk ftp'nıze kurup vermişiz bu dosyayı yani dosya.co dan upload edip size atmam kaç saatımı alır ftpden sizin almanız kaç dknızı alır
1.5 gb dosyayı ftp kurdum diyorsunuz ancak cpanelde 500 mb görünüyor eğer siz bu temayı sattıysanız müşteriniz temanın yedeklerini istemesi gayet doğaldır sizde satıcı olarak vermeniz gerekmektedir diye düşünüyorum herkesin görüşü farklı olabilir ancak temanın yedeği ftp den alın demek ne kadar doğrudur bilemedim.