Merhabalar,

Soru-cevap konulu "kizlarsoruyor.com referans olarak alabilirsiniz. " sağlık sektörü ile ilgili bir proje düşünüyorum.
Konu ile ilgili 2codeinfo'ya ait; ask.me, himer, discy temalarını beğeniyorum. Örneğin himer teması, düşündüğüm projeye oldukça yakın bir tema, kizlarsoruyor sitesine de oldukça benzediğini düşünüyorum. Tabiki amacımız özgün bir site oluşturmak.

site ile ilgili genel isteklerimi yüzeysel olarak aşağıda belirtmek istiyorum.

1Site ile ilgili, arayüz tasarımı, yazılımı, programlaması, logo tasarım dahil anahtar teslim bir site alımı yapılacaktır. ( o yüzden ayrı ayrı lütfen fiyat vermeyiniz.)
2Site baştan sona kadar, karşılıklı fikir alışverişi şeklinde interaktif şekilde devam edecektir. (verdiğim referanslar ve modüller incelenip beraber ne yapabiliriz, ne yapmalıyız gibi.)
3 İş alımını yapan firma ile reklam konusunda beraber çalışılacaktır. Yani site içi SEO vs. bahsetmiyorum. Google adwors, yada TR global sitelere reklam vererek siteyi tanıtmak gibi.) Bu konuda da deneyimli olunması önemli.
4 Site responsive uygun bir şekilde yapılacak olup sosyal medya hesaplarının da açılması (twitter, facebook, instagram 3 tanesi yeterli. üzerine konuşulur.) söz konusu iş içerisinde fiyata dahil olacaktır.
5 Madde 3'te bahsedilen reklam tanıtma çalışmaları, anahtar teslim iş ücreti içine dahil değildir. İş sonunda beraber, ne kadar bütçe ile ne yapabiliriz, konuşulup karar verilecektir.
6 Web sitesi, hız konusunda web ve mobil olarak sırasıyla; 80, 90'dan aşağı olmamasına özen gösterilecektir.
7 Web site dili hakkında, verilen teklifler ve düşünceleriniz incelenecek ve karar verilecektir. Örneğin wp alt yapısında sıfırdan bir tema da yapabiliriz ya daphp, asp vb. kullanabiliriz. gibi...
8 Konu ile ilgilenen arkadaşlar, kesinlikle anahtar teslim web site oluşturan firmaların referanslarını mesaj yoluyla tarafıma iletmeleri ve verdikleri teklifler ile neticesinde belirlenecektir.
9 Bu iş için minumum bütçe tarafımdan 10.000,00 TL olarak düşünülmektedir.
10 Konu ile ilgili, mesaj yoluyla referanslarınız ile birlikte; teklifiniz ve düşüncelerinizi tarafıma iletirseniz, sevinirim.
11 İş ile ilgili sözleşme yapılacaktır, kişisel tasarımcılar ile maalesef çalışma yapılmayacaktır. Firmaların teklif vermesi rica olunur.

İyi çalışmalar dilerim.

Sayın r10 moderatörleri, konu yanlış yerde ise lütfen taşımanızı rica ederim ve kusura bakmayınız.