Yaklaşık 7 aydır çalışmış olduğum firmada müdür pozisyonundayım. Firmaya epey katkım olduğunu düşünüyorum. Geçenlerde Bilgisayarımı açtığımda En alt kısımında ekranda sanal renkli çizikler farkettim. Dışarıda herhangi bir darbe izi olmamasına rağmen hemen anladım sanki bir darbe almış ekran içeriden bir yerden kırılmış.
Mac servisine gönderdik cihazı dışarıdan darbe olmasa da kırılmış içeriden dedi. Çantaya koyduğumda muhtemelen kulaklık yada kalem arasında kalıp bir baskı uygulaması muhtemel. Ekran değişimi dediler ve 8250 TL fiyat çıkardılar. Yaptırmadan önce yöneticime gidip bildirmek zorundaydım. Yöneticim bu arada hem firmanın sahiplerinden hemde finanstan sorumlu, Yanına gittim ve durumu anlattım.
- Ohaa çok pahalı ,nasıl oldu ? dedi bende anlattım. Baktım bozuldu falan bende cebimden öderim maaşımdan kesin diye önermek durumunda hissettim kendimi.
- Peki tamam dedi.
Bu arada milyon euro ciro çeken bir aile firması öyle ufak tepek bir firmada değiliz. Canım sıkıldı biraz tabi duruma benzer olaylar yaşayan arkadaşlar firma bunu ödemeli niye cebinden
ödüyorsun gibi bana söylemlerde bulundu. Bu beni demorilize etti tabi. Firmaya olan duygularımı sorgulattı bana ,Ben mi acaba duygusal davranıyorum yoksa olması gereken bu mu merak ettim çalışan veya çalışmayan diğer arkadaşların fikrini ?