globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok karışık kurallar koyulmuş.
Çöküş öncesi x tutarda lunaya sahip olanlara 48 ay içinde %30, çöküş sonrası x tutarda lunaya sahip olanlara 24 ay içinde yüzde bilmem kaç oranda lunc coin verilecekmiş.

Hiç bir şey anlamadım. Ama gerçek şu ki asla yatırımın hepsi geri gelmeyecek
Hocam, Terra 2 dediğiniz olay ben ise lunc olayından bahsediyorum. Eski coinin adını lunc yapıyorlar bu sebeple binance borsasında lunc 30 mayısta elinde bulunan luna kadar verilecek ve bunlar hemen satılabilecek. Airdrop olayı ise bambaşka bir olay, satış hemen yapılamayacak verilen miktarın hemen satılıp değer kaybı yaşatılmaması adına bu şekilde bir önlem aldılar. Şunu demek isterim ki kripto tarihinin en büyük vurgunlarından birini yaptılar bu sebeple tüm borsalar yakım için destek veriyorlar. Luna toparlanması mümkün değil bu arzlar ile fakat luna üzerine düşülmez ve bir çözüm bulunamaz ise inanılmaz kötü sonuçlar bekliyor kripto piyasasını çünkü insanlarda çok fazla güven kaybı var. Piyasa pus şuan kimse herhangi bir yorum yapamıyor hiç bir şey net değil grafik bilmem ne hepsi palavra uzun bir süre piyasa toparlanmayacak gibi Allah sabır versin bekleyenlere.