bekirctn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendim bu işle uzun süre uğraştığım için bu cevabı veriyorum alınmayın ama bu forum ve dış forumlar youtube dahil milyonlarca bilgi mevcut araştırın buradaki 3 kişiden 2 si size bunu eğitim adı altında satacak. Tavsiyem ön pürüzleri araştırmalarınız sonucu geçtikten sonra daha ince şeyleri trick leri buralarda danışmanız.

Bu dönemde bu iş yapılırmı ? Tamda bu dönemde yapılır paranın belini kırmak için.
Merhaba;

Değerli görüşleriniz için teşekkürler hocam. Elimden geldiğince araştırıyorum zaten ancak her yerden fikir alayım dedim. r10 içerisinden de fikir almak için konu açtım. Akıl akıldan üstündür biliyorsunuz.Sizinde verebileceğiniz başka tavsiyeler ve yönlendirmeler olursa dinlemek isterim,iletişime geçebiliriz.

Başka arkadaşların da yorumlarını bekliyoruz.

Teşekkürler, saygılar

yilmazemirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benimde size bir sorum var 19 yaşındayım yakın zamanda Türkiyedeki pazaryerlerine girip e ticaret yapmak istiyorum. Siz trendyolda ne tür ürünler satıyorsunuz? Kendiniz mi üretiyorsunuz? Sektörü tavsiye eder misiniz? Ne gibi zorluklarla karşılarışırız? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Merhaba;

Hocam üretim olarak değil,al sat olarak bakabilirsiniz. Trendyol ve HB içerisinde yüksek komisyonlar mevcut. Al-sat işleriyle harçlık çıkartabilirsiniz dersek daha doğru olur eğer üreticiyseniz ya da üreticiden direkt ürün bulabilir ve satabilirseniz,o da tutarsa iyi bir kazanç yakalayabilirsiniz. Sonuçta o komisyonu bir dükkan kirası gibi düşünün. Siz bir yere dükkan açsanız Trendyol veya HB kadar 1 günde trafik alamaz,satış yapamazsınız. Ancak üretici olmadan genelde pazaryerlerinin cebine çalışırsınız.