bistneq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok da yeni bir şey gibi durmuyor. fıtıklaşmalar mevcut.
Uzun zaman oldu sanırım hocam , ara ara ağrılarım oluyordu ancak, çok umursamadım. Son 1-2 aydır şiddetlenmeye başlayınca doktora göründüm

webkaplani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göğüs ağrınının sebebini belirlemek için kalp ve akciğer taraması yapmışlar uzman akciğerin alt katmanda hafif atrofik fibroz doku görmüş. Fibroz görünümlü doku sürekli öksürmek, akciğer hastalığı geçirmek, covid vb. şeylerden olabilir. MRI makinelerinden makineye göre görüntü değişebilir çokta önemli değil.
Göğüs ve boyun ağrısı fıtıktan geçmiş olsun. MRI görüntülerini tarayan bir yapay zeka geliştirmeye çalışıyorum bu bilgiler ordan geliyor biraz
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Daha önce tomografi çekinmiştim. ''Sağ akçiğer alt lob anterior segmentte lineer tarzda fibrotik bant izlenmiştir. '' sonucu olarak bir raporlama olmuştur. Ancak doktor orada yorumlarken daha önce geçirdiğin ateşli vb hastalıkdan dolayı hasar almış gibi birşey söylemişti ama çokta önemli değil demişti. Belki de covid geçirdim farkında olmadım. Çünkü ben her ay fix bademcik den yatağa düşüyorum