oguzhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

blog şablonu olarak piyasada tutulan temalar belli, siz de zaten bir kısmını deneyimlemişsiniz. İlk olarak Newspaper optimize edildiği zaman ve gerekli barındırma şartları sağlandığı taktirde performans anlamında sizi yormayacak bir tema, kendi arayüz düzenleyicisi ilk etapta gözünüzü korkutmuş olabilir bunu anlayışla karşılarım. Jannah teması da gayet işlevsel ve amacına yönelik bir şablona sahip, bunu tercih etmeme nedeninizi anlayamadım pek. Bunlar tercih edilebilir temalar, bunlar dışında Jnews' e ve özellikle de benim beğendiğim Bimber' e göz atmanızı tavsiye edebilirim.
Merhaba, ilk önce vakit ayırıp düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Blog dünyasına adım attığımdan beri, göze hoş gelen ama arayüz olarak kolay bir tema aradım. Bunu ilk olarak Jannah ile devam ettirdim ancak nedendir bilmiyorum, bir süre sonra tatmin etmemeye başladı. İçerik olarak oyun ve teknoloji hakkında yazılar paylaşıldığı için bana böyle hissettirmiş olabilir. Bana soracak olursanız gerçekten hızlı bir tema ancak ne yazık ki, tasarımsal olarak artık eskimiş durumda ve bu durumu kurtarabileceğimiz ekstra seçenekler (kişiselleştirebilme) yok. Örneğin en basitinden post içindeki author meta tag'lerinin font ayarını bile yapamıyorum. Ya da kod bilgim olmadığı için yine yazı içine kullanıcıların yazı boyutunu ayarlayabileceği basit bir butonu koyamıyorum.

Özelleştirme/kişiselleştirme açısından dediğiniz gibi Newspaper gerçekten inanılmaz bir avantaja sahip. Hem localhost hem blog üzerinde temayı kurarak birşeyler yapmaya çalıştım ancak inanılmaz zorlandım, sitenin en üst header kısmına basit bir menü alanı yapmam bile saatlerimi aldı... Kaldı ki daha bir çok ayrıntı, detay daha vardı. Aslında iade etmek istememiştim, ancak ondan önce Publisher temasını almıştım ve memnun kalmadığım için onu iade etmek istedim. Betterstudio denen hırsızların inat edip dönmemesi, iade etmemesi, sürekli oyalaması derken pes edip en son Newspaper'i iade etmeye yöneldim. Ayrıca, tavsiye ettiğiniz temaları inceleyeceğim, teşekkürler.

İyi forumlar