okudum hepsini.onu hiç aramadan o alfları demeden ayrılsaydın bir şey demezdim ama sen ayıp etmişsin sonundaki olayda. soğutma taktiği uygulayıp ayrılman en iyisiydi. benimde bir arkadaşım var. sürekli dedikodu yapar,aşırı konuşur ve her girdiği işten ayrılır.en az 7-8 kere iş değiştirdi.çenesinden dolayı hep kovulduğuşunu düşünüyorum. herkesle aşırı samimi olur,gereksiz konulara gier. onun bunun dedikodusunu yapardı.iş arkadaşlarını patronunu birbirlerine ve benle buluşuncada bana keserdi. ve cimri paylaşmayı sevmez.

devlete sayar o kökene şu ırka ielri geri konuşur ve aşırı inatçıcıdır. istenmeyen yere gelir.özel bir yere gideceksin başka ortama çağrılamdan gelir.halden anlamaz laftan anlamaz. arkandan konuşur. bir ortama girersin başkaalrına çok soru sorar kendini göçstermek için çenesi durmaz.onu yanında götürmek sitemezsin yani.bende yıllarca idare ettim .bir kez bile kırmadım kalbini ama zamanla soğutma taktiği uyguladım.aramadım sormadım. 2 yılda 2 defa görmüşümdür. karşılaşınca selam verecek kadar bıraktım sadece.