ru1ns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar
Uzun süreler boyunca kullanabileceğim güzel bir tema arıyorum. Hali hazırda kullandığım temalar var fakat memnun değilim.

- Betterstudio Publisher teması mevcut ama ne yazık ki teknik destek berbat! Bilseydim daha önce, kesinlikle almazdım. Adamların hiç umrunda olmuyorsun.
- Jannah teması mevcut aslında hoşuma da gidiyor. Hızlı ve temiz bir tema ama çok fazla kişiselleştirebileceğim bir alan yok. Birde forumda nedense Jananh teması pek tavsiye edilmiyor son zamanlarda bu durumu anlayamadım.
- Newspaper'i kullandım ancak tagDiv builder o kadar karmaşık ki içinden çıkamadım aynı zamanda inanılmaz sistemi yoruyordu bildiğin oyun açtım da kasıyormuş gibi. İade ettim tekrar.

Tavsiye edebileceğiniz temalara açığım

Merhaba,

blog şablonu olarak piyasada tutulan temalar belli, siz de zaten bir kısmını deneyimlemişsiniz. İlk olarak Newspaper optimize edildiği zaman ve gerekli barındırma şartları sağlandığı taktirde performans anlamında sizi yormayacak bir tema, kendi arayüz düzenleyicisi ilk etapta gözünüzü korkutmuş olabilir bunu anlayışla karşılarım. Jannah teması da gayet işlevsel ve amacına yönelik bir şablona sahip, bunu tercih etmeme nedeninizi anlayamadım pek. Bunlar tercih edilebilir temalar, bunlar dışında Jnews' e ve özellikle de benim beğendiğim Bimber' e göz atmanızı tavsiye edebilirim.