ismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şeffaf olmayı çok severim. İlgilendiğim kategoriler ve iş gereği de biraz araştırma yaptım. Arkadaşın aldığı hesaplarda bir sorun var mı diye kontrol etmek için bir tanesine girdim. Hem konu sahibi hem de konuda arkamızdan atıp tutanlar içindir bu cevabım. Tüm müşterilerim ve müşteri adaylarımın da içi ferah olsun.

Kişiyi de incelediğimde daha önce R10'da ************** yapan bir multi üye olduğunu tespit ettim. Bunu da Multi Üyelik bölümü ile ilgilenen arkadaşlarıma gerekli cezayı vermeleri için iletiyorum. Sonra konu açtı diye banladınız denmesin

Çok bilgili ve R10'un bu kategorisine laf atan arkadaşımız henüz geçici tutmayı onaylamayı bile bilmemekte. Hesabın arkadaşın hesabı olduğunu kanıtlamamı isterseniz PM atabilirsiniz, seve seve.

Fatura miktarına da laf atılmış onu da aşağıda bırakıyorum. 40 Yeni İsrail Şekeli eşittir 195,46 Türk Lirası.

Yine de işimi daha iyi yapmak adına yeni hazırladığım hesaplara ( reklam atmamakta ve reklam desteği vermememe rağmen ) girerek reklam attım. Hiç bir sorun da yaşamadım. Denk gelirseniz selam yazın

İsmail hocamın hesapları güzel ben boş hesaplarını kullanıyorum tercihen kendim kartlayıp atıyorum ana hesapsız, sorun yaşamadım.