@
hakanjr temayı satın almayı siz kendiniz istediniz ilk başta satmadığımızı sizede söyledik hatta başka bir kullanıcı satın alcaktı yi**t kendisi ben almak istiyorum sakın satmayın ona diyerek bizi kendisi bekletti kendiniz fiyat verdiniz şu kadar ucrete satın almak istiyorum diye bizde doğal olarak satma kararı aldık ama hiç bir zaman size haklarıyla birlikte sattığımızı söylemedik @
ygtkms zamanında benim forum adresimdede yöneticilik yaptığınızı belki biliyorsunuzdur madem babası olduğunuzu söylüyorsunuz kendi oğlunuz forum üzerindeki yetkiyi beğenmediğinden dolayı bizde malesefki keyfiye yetki vermediğimizden dolayı anlaşamadık forumdan ayrıldı bu süreden sonra ben askerden geldikten sonra siz benden temayı almak istediniz tekrar dediğim gibi tema içerisinde herhangi bir lisans yoktur wp üzerinden yazığınızda da alan adına kurduk lisansı eklermısınz diye yazdıgınızdada dedim lisans yok temada açık kaynak kodlu diye ve nerden baksanız 1.5 gb yakın bir dosyayı direk ftp'nıze kurup vermişiz bu dosyayı yani dosya.co dan upload edip size atmam kaç saatımı alır ftpden sizin almanız kaç dknızı alır sistemlerin hepsini kendim kurarak kontrol ettim sorunsuz çalışıyor ve ben size bir kere kurduktan sonra 5 veya 10'dan fazlada destek verdim yani bizden farklı birşeyler yaptırmak istiyorsunuz buda ek olarak ucrete mal olur dosyalarıda dediğim gibi kendiniz zaten yedekleyip almanız sizin için daha kolay olur ve tema yapımcısı ben olduğumdan dolayı benim herhangi bir forumda ne kadar ucreti sattığım sizi ilgilendirceğini düşünmüyorum ben kendi emeğimi satiyorum sizin emeğinizi değil + olarak fiyatı r10 özel vermişim yani zaten eğer babasıysanız yaş olarak anlayışlı olcağınızı umuyorum iyi günler dilerim +kimseye zorla satışını yapmadık tek hatamız mybb'den anlayaman kişiye satmış olduğumuz oldu