Merhaba.
Tinnitus'a hoş geldiniz. Stres veya tansiyon olabilir. 40 yaş'ını geçtikten sonra sağ kulağımda %25 duyu kaybı olduğunu öğrendiğim sebep bu çınlama idi. 4 doktor, 2 audiyolog'a gittim. Tedavi bulamadım. Antises kulaklıkları ile çözülüyor. Ancak cihazla yaşamak ne bileyim. Alışmayı öğrenmelisiniz. Aksi, yaşam standardınızı etkiler.
2006 dan beri var bende.24 saat,hiç sustugunu bilmem.bu yüzden çok sessiz ortamda asla duramıyorum.benimki vertigo yada meniere kaynaklı.2006da doktor doktor,hastahane hastahane gezdim aylarca.en son vertigo ve meniere arasında kaldık ama sonuç olarak menierede anlaşmıştık sanırım

o günden itibaren sol kulakta çınlama olmadıgı bi günü hiç hatırlamıyorum.betaserc adında bi ilaç verdiler çınlamayı azaltır diye ama zerre kadar işime yaramadı.zamanla alıştım biraz mecburen ama keşke düzeltebilsek.eskiden bi çare yok demişlerdi ama yıllardır doktora gitmedim.mersine taşınınca tekrar bi doktorları gezicem,belki bi çözümü olan vardır....
Aslında Bende Yıllardır alıştım gibi ama 2 gün önce Çocuğum Bir şeyler söyledi anlamadım bir anda aklım çınlamaya takıldı Yıllar sonra Belki bir Tedavisi vardır diye Yeniden araştırdım En son özel bir üniversitede bir Profosör araştırıyormuş Oda Rahmetli olmuş Sonrası yok işin sıkıntılı yanı artık hafiften sağ Tarafta da Başlıyor olması