Merhaba

Konumuzda, site adımı da, nickimi de paylaşabilirsiniz neden paylaşmadınız? Çünkü kusurun bende olmadığını adınız gibi biliyorsunuz.

1 gün öncesinde hesap alıp, çatır çatır reklam atıp stok var mı diye kaç kere yazdınız. Bugün attığınız reklamlar patlayınca gelip burada bizi suçluyorsunuz, asıl bu ayıptır, yazıktır.

Konu içerisinde satıcı kusurludur diyen arkadaşlar olmuş, ne alaka? Alıcının nasıl ve ne şekilde reklam attığını biliyor musunuz? Belki bilmiyor ve yanlış yapıyor? Örneğin bir müşterim BM'e çekmeden reklam atıyormuş patlamış, BM'e çekmeyi öğrettik şimdi takır takır atıyor. Bu da mı bizim suçumuz?

Kaçamak olmaya gerek yok. Size bana yazdığınız mesaja istinaden ne attığımı buradan da atayım, bunları neden konuşmuyorsunuz? Bugün Instagram'da veri kaybının olduğundan haberiniz var mı mesela? Facebook'da da aynı şekilde?

Neden 30 TL'ye Risk Payment garantisi verenlerden değil de benden hesap alıyorsunuz? Konumda da, sitemdeki satış alanında da düşük adet alıp deneyin diye özellikle belirtiyorum. Çünkü hesaplarım sağlam, kartlarım sağlam ama reklam atmayı bilmiyorsanız patlarsınız, bizde bu piyasada yeni değiliz.

Konu sahibine ilettiğim mesaj;

Alıntı
Merhaba bu şekilde bir sitem şahsen adımıza hak etmiyoruz. Reklam garantisi vermediğimizi kesintisiz her yerde belirtiyoruz. Ki daha önce bizden aldığınız hesaplar ile başarılı reklamlarınızda görünüyor, kendiniz belirttiniz.

Aynı zamanda bugün benim değil kimsenin hesapları reklam çıkmamakta. Keşke bize sitem edeceğinize sektörü takip etseniz.

Biz reklam garantisi sunmadığımız için şuan en uygun rakama satan firmayız. Diğer kişiler gibi 30 tl ye satarak olan olur, olmayan olmaz politikası gütmüyoruz.

Lütfen iban bilginizi ve sisteme kayıtlı mail adresinizi iletir misiniz 9 hesap için iadenizi geçelim, tekrar lütfen alım sağlamayın.

İyi akşamlar dilerim.
KİŞİ İADE İSTEMEDİ BU ARADA. HESAP KALİTESİNİ DÜŞÜRMÜŞÜM GÜYA. ARTIK NASIL YAPABİLİRSEM BUNU BİLMİYORUM. BİLEN BANA DA ÖĞRETSİN HESAP KALİTESİ DÜŞÜRMEYİ.

Buyrun hadi tartışalım. Ben müşterilerimi hiç bir zaman mesaj yazın diye zorlamadım. Ama şimdi buraya günlük 200-300 tane hesap alan müşterilerimi delil ve kanıtları ile reklam atabildiklerini kanıtlatsam yine ben mi suçlu olacağım?

Not: eğitim satışı bana ait değildir. Eğitim için 2-3 kişi yazdı bu konudan sonra ama eğitim gibi bir satışım yoktur.