Tabi efendim

Arkadaşlar bunlara keriz gibi inanmayın. Oyunlara girerken kabul ettiğiniz sözleşmeleri gözden geçirin

( Oyun firmaları böyle boş beleş işlerle uğraşmaz ). Böyle gördüğünüz hukuk firmalarını görevi kötüye kullanmaktan cimere şikayet edin.
Numaranizi alabilirmiyum ne ana ne baci kaldı 😂😂 bizde bilseydim size en başta gelirdim yeminle numaranizi alabilirmiyum her türlü sorunda sizlere geleceğimden ve hukuk danismanim olmanizi istyorm 😊😊 teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
Böyle bir şey yok. Bu oyunlar şimdi çıkmadı uzun zamandır millet online oyunlarda birbirine küfür ediyor. Ve kimseye birşey olmuyor çünkü sebebi oyun içi herkes sanal bir karakter ve herkes anonim. Anonim olduğu için ve dahi gerçeğe tahakkuk etmediği için dava sebebi değil. Ama diyelim siz twitch veya herhangi bir platformun yayıncısısınız, size sosyal medyadan veya başka şekilde chatte size hakaret küfür edildiğinde bunu mahmeye verebilirsiniz ve tazminatınız alabilirsiniz. Çünkü yayıncı gerçek kişi. Ama chatteki kişiyi kimse tanımıyor. Chatteki çocuk dava açamaz ama yayıncı açabilir. Bu işler böyle yürüyor.
Arkadaşlar olmadığını ben de biliyorum, konu maxigeyik konusu, dek geldiğim için paylaşayım dedim...
bu konunun kesinlikle kaldırılması lazım. böyle hak yeme şekli yok. bunun şakası da olmamalı.
Hocam neyin şakası olmamalı ?
Konu MaxiGeyik kategorisinde farkında mısınız?
Neyin, kimin hakkı yeniyor ???