Arkadaşlar Merhaba,
Bu lanet problemden bir türlü kurtulamıyorum, kortizon içeren eczanelerde satılan birçok egzema şampuanı denedim. Hepsi ilk kullanımda bile etki gösteriyor 3-4 kullanmada tamamen bitiriyor. Ama bu şampuanı bırakınca daha 2 hafta geçmeden hemen tekrar başlıyor.
Saçımın, kaşlarımın, sakallarımın kaşınmasından ve pul pul kıyafetime dökülmesinden bıktım, cinnet geçirtmelik boyuta geldi artık. Bu yüzden hep gergin sinirli oluyorum.
Çok yağlı bir cildim yok fakat Antalyada yaşamama rağmen neredeyse terlemiyorum diyebilirim. Boyum 1.78 Kilom 72.
Masa başı işte çalıştığım için su tüketimime dikkat ediyorum, yemeklerde işyerinde ne çıkarsa yiyorum. Aslında bu probleme yol açacak bir vücutsal sorunum yok gibi görünüyor.
Birde Antalya çok nemli bir yer olduğu için şehir değiştiğimde gözle görülür bi azalma oluyor. Sanırım buranın havası bana yaramıyor ama Milyonlarca yaşayan insan var burda yani.
Bildiğiniz gibi malesef doktorlar standart reçetelerle gönderiyor ve bi faydası yok.
Benim istediğim bu sorun başına gelip doğal yada tıbbi bir şekilde atlatan var mı ? Hangi şampuanları kullanıyorsunuz ? Günde kaç lt su tüketiyorsunuz ?
Fikir alışverişinde bulunarak birbirimize ve bu sorunu yaşayan kişilere yardımcı olabiliriz.