Arkadaşıyla anlaşıp, notları oradan alamaz mı?
Asli işi öğrencilik adamın. Kimse ona başka bir sorumluluk yüklemiyor yasal olarak. Öğrenci olarak da işin gereği olan araç gereçlerden en az birini getirmeli.
Bu yorumunuzdan dolayı sizi açıkça kınıyorum. Belki bir speaking dersi? veya öğrenci notunu online sistemde tutuyor? o zaman biz de şunu diyebilir miyiz? "sene olmuş 2022 hala defterle ders yapıldığının sananlar var, teknolojiden haberdar olun bi zahmet"
hoş değil dimi?
Speaking dersinin hocası eğer deli değilse zaten defteri getirmedi diye kovmaz öğrenciyi. Teşekkürler teknolojiden haberim var.
ne alaka hocam ezberi kuvvetlidir söyleneni unutmuyor not tutmuyordur ki ben öyleyim. Misal kredi kartı numarasını göreyim daha unutmam ezberimden yazarım
Evet, hatta bu kişi robocop bile olabilir, megahafıza

Çok masum bakıyorsunuz olaya. Su tesisatı için evinize gelen usta diyor ki, bende pense yok. Alet çantamı getirmedim bugün

İşin ya da mesleğin asli araç ve gereçleri üzerine biraz düşünmek lazım. Zaten arkadaş okula devam etmeyi düşünmüyormuş, isabetli bir karar. Akademisyenler neler çekiyor öğrencilerden (söz meclisten dışarı). Herkes uni okumamalı maalesef.