afraszee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim eskiden hazırda projelerim vardı fakat çok fazla maddi zarara girdiğim için şuanda evden aylık bir gelirli işim var çalışan gibiyim aslında fakat ek olarak aylık 2-3 bin TL kendi harcamalarımı çıkaracak iş yapma arayışındayım bundan ötürü aylık 5-10 ürün satarak harçlık çıkarırım diyordum sosyal medya üzerine satış problemim yok satarım bir ürünü fakat dediğim gibi piyasada ya para istiyorlar xml için yada kaar marjı %10
Anladım

Gerçekden bu durumdaysanız eğer benim elimdeki ürünlerin bir kısmını trendyoldan silip satışa kapatıp size listesini görsellerini veririm

Soslal medya mı olur farklı plantormlar mı olur bir şekilde satarsınız, satış gerçekleştikçe bana gönderi bilgisi iletirsiniz ben kendi şirketim üzerinden gönderirim kargo ile, ödemeyi baştan siz havale ile alırsanız sizde kalır sonrasında bana maliyetini atarsınız o siparişin

Kapıda ödemeli isteyen olursa ben kapıda ödemeli olarak gönderirim bana gelen paradan maliyetini alırım kâr kısmını size atarım

Şu an kargolar zamlandı ve ben yurtiçi kargo ile çalışıyorum en kücük paket 24 TL ye gidiyor, kapıda ödeme olunca da 10 lira civarı ilave ücreti oluyor bunları istişare eder netleştiririz ben size maliyet listesi de atarım görsellerle birlikte, her üründe ortalama kendinize 50 lira kalacak şekilde bi satış stratejisi üzerinden başlangıç yapıp ilerletebilirsiniz

Ürün çeşitleri
Fantezi giyim
Eşofman takımı
Sütyen takımı bra gibi ürünler
Çorap

Cuma saat 22:00 e kadar yoğunluğum var cumartesi netleştirebiliriz

Konu sahibi birileri lütfen ürünlerinizi ben de satabilirim modeli pm veya yanıt yazmasın amacım ürün satmak değil konu sahibine yardımcı olmak