Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kendi açınızdan düşünmeyin bunu her gidene destek vermezler elbette projelere bakılıyor neler yapılmış benzeri var mı bi sürü ıvır zıvıra bakılıyor dünya kadar belge evrak işleri vs var.
Benim çalıştığım şirkette zar zor bi ton evrakla vs ile kosgeb desteği aldı TEB girişim desteği falan aldı öyle büyüyor ihracat yapmadığımız ülke kalmadı 2018'de ödül aldık hatta bu yüzden.

Sırf kosgeb değil destek veren birçok yer var onları da araştırın derim
Zaten evrak ve iş takibi için danışana çucalla para veriyoruz. Kusura bakmayın ben bu saatten sonra işimi gücümü bırakarak daha anlatılanı anlamayan, verilen cevabı kavrayamayan akademisyen adı altında oluşturulan gruba laf anlatmaya çalışamam. Verecekleri para zaten dişe dokunur değil. Ben onların vereceği desteği 1 haftada özel yatırımcıdan toplarım. Hata bende özel yatırımcı istemiyorum dedim. Her gidene destek vermezleri açalım isterseniz biraz. Ben dünyada yeni olan teknolojileri kullanarak geleneksel veri tabanı yöntemlerine alternatif geliştiriyorum. Alanım yeni olduğu için personel bulamıyor ve kendim yetiştirmek zorunda kalıyorum. Ben ar-ge desteği alamıyorum ama 3d modelleme yapan adam ar-ge desteği alıyor. Her gidene destek vermezlerin kriteri nedir?