cartel24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cloudflare firewall kısmına bir kural tanımlayıp gelen gidene bir bakabilirsiniz, ayrıca şu an firewall yeni ismiyle security ne söylüyor?

Mesela size söylerken bende bir bakayım dedim maşallah siteyi alttan üste taramışlar, benim siteyi yani, sizinkisi nasıl acaba?
cartel24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen isteklerin türü ney? Geldiği kaynakları bir inceleyin bakalım benzerlik var mı durum nedir? Birşey olup olmadığını az çok anlarsınız bence, sizi rahatsız eden hep aynı kaynak veya belirli bir açığı birşeyi zorluyorsa engellersiniz
Ben ddos çok yaşadım. BİR KERESİNDE BENZERSİZ BİR DDOS YAŞADIM. Aynı anda dünyanın 8 ülkesindeki botlar. Çin daha fazlaydı aynı anda girmeye başladı. Toplam forumda çevrimiçi 4000 kişi gördüm. İpler farklı farklı ülkelerden farklı datacenter ipleri vardı. O bir ölçü DEĞİL bence… Adamlar öyle çalışıyor ki yemin ederim baktığımda Brezilya Peru Çin Endonezya Malezya Rusya Fransa dan aynı anda geldiler. Farklı ipler datacenterlar. 1995 yılından beri bu alemdeyim. O kadar çok saldırı yaptılar ki… 9 sitemi 5 wordpress 2 mybb 1 smf 1 toplist imi kaybettim. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer Bebek Forum için o yüzden xenforo yazılım seçtim. Çok güvenli hiç açığı yok. 5 yıldır aktif ancak bu sefer de ddoslar yakamı bırakmadı. Site çok fazla hit kaybına uğradı bu yüzden maalesef 5 yıllık bir site için çok az bir hit bence….