Angemon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar yaklaşık 3 yıldır mail marketing yapmaktayım ilk zamanlarda kendi SMTP sunucularımla yapmaktaydım fakat son 1 yıldır siz gibi direk gönderim hizmeti veren yerlerle anlaşıyorum. Şu an aktif şekilde titanlar ile çalışmaktayım hem mail datası hemde gönderim yapıyorlar. Firmalar yerine bireylere gönderim yapmaktayım datam çok sağlam ve sürekli alım yaparım(imzamda görebilirsiniz)

Sormak istediklerim:

İnbox için yüzdeli olarak garanti verirmisiniz ?
Kendi datanızın open rate i ne kadar ?
Datayı bizim import edebileceğimiz ve gizli kalacağı bir sisteminiz var mı ?
Aylık en az 2-5 milyon arası gönderimi ne kadara yaparsınız (titan mail 1m gönderim için data hediyeli olarak 70-100$ istiyor) - fiyat bana özel
Merhaba, ilginiz icin tesekkur ederiz. Biz de surekli data alimi yapiyoruz ve data merkemizde guvenle sakliyoruz. Sizin sorularinizi tek tek yanitlayacagiz.

- Inbox basari oranimiz %85-90 arasindadir. %10-15'lik kismi kapanan e-postalar, sunucu kaynakli gonderim hatalari veya karsi taraftan kaynakli problemler olusturmaktadir.
- Su anda elimizde 3 milyon kurumsal firma datasi bulunmaktadir.
- Datayi biz import ediyoruz, gonderim saglandiktan sonra tum datalar otomatik olarak siliniyor. Bireysel e-postalari yasalar geregi bunyemizde barindirmiyoruz.
- Biz aylik 3 milyon gonderim icin 100 dolar ile anlastik. (Sadece bize ozel fiyattir.) Aylik 3 milyon gonderim icin ise size ozel bir teklif iletebiliriz.