Uzun zamandır KızlarSoruyor soru ve yanıtlarını ayrıca yazılarını takip ediyorum, onedio benzeri içerikler ile blog sayfalarını dolduruyorlar. Özellikle sponsorlu ürün ve işbirlikleri bu noktada içeriklerinin tarzını belirliyor. Nitekim zaten adamların yayın yaptığı kitle belli ancak bu kitleyi siteye çekebilecek bir yöntemleri mevcut. Uygulayanları tebrik etmek gerekir, her soruyu Google'da aratılacak şekilde "gizli üye" şeklinde siteye ekliyorlar ve soruya keyword yahut IMG alt olarak keyword barındıran görsel ekliyorlar.
Daha sonra kendi hesapları ile anahtar kelimeyi açıklayan bir metin giriyorlar. Bildiğiniz bu metin makale içeriği aslında. Ancak bunu QA Schema olarak yazıya ekleniyor.

Değerleri lisansım bittiği için ahrefs veya semrush üzerinden inceleyemedim lakin ekmeğini yiyorlar ki bunu yapıyorlar. Farklı bir tarz, bilen bilmeyene anlatsın. Güzel marketing yöntemi hem de SEO uyumlu

Örnek link Örnek link 2 yanıtları veren fenomen hesabın profilini incelediğinizde çapraz olarak diğer hesaplar tarafından yazılmış benzer yazılara yalın görüş eklendiğini de göreceksiniz.

Sizlerin bu çalışmaya karşı görüşü nedir merak ediyorum. Yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
İyi forumlar.