bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaşamayan yoktur
Evet hocam burada ki çoğu kişi kötü şeyler yaşamış ve konu açarak belirtmiş yaşadığı şeyleri, tanıdığım hiç esnaf ve öneri alabileceğim biri yok, birileri öneri ve yaşadıklarını anlattıkça neyi yapıp neyi yapmayacağını anlıyor az da olsa
Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk işim 6 sene önce sosyal medya takipçi satış sitesi kurmaktı. Tam tamına 600 TL param vardı dün gibi hatırlıyorum Script domain vs. derken 100 TL param kalmıştı. Onada instagram üzerinden sponsorlu reklam bastım. O zamanlar reklam çıkmak daha kolaydı..

100 TL o reklamla 1000 TL oldu.. Daha sonra instagram hesabı spamdan kapanınca, Google Adwords reklamları vermeye başladım. O dönemler geçersiz tıklama saldırısından sıralamaya bile giremedik. Emek hırsızı çoktu. 500 TL adwords üzerinde çöp olunca, kalan 500 TL ile kara kara düşünmeye başlarken aklıma youtube kanal sahiplerine sponsor olma fikri geldi. İsmi lazım değil ünlü bir youtube fonemine 500 TL ödeyerek videosunda siteme 45 saniye yer verdi 500 TL oldu 10K.. Daha sonra instagram güncellemeleri vs. derken miğdem bulandı bıraktım işi.

Paket satış site sahiplerine önerim;

Youtube kanallarına reklam verin Satışlarınızın tavan yapacağına eminim. Bol kazançlar herkese
smm sahipleri ve paket satış sitesi olanlara duyurulur
cengizes06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Batmış biri olarak yazıyorum. Gerçekten kolay değil herkese karşı durmak ve en zoru başaramamış olmak. Yukarda ki arkadaş gibi bende esnaflık yapmak için girdim ama bizim türk milletinin en büyük sorunu yeterince araştırma yapmamak. Umarım başarılı olursunuz
İnşallah hocam teşekkür ederim güzel öneriniz için, çok doğru söylüyorsunuz, araştırmak ve bilgi sahibi olmak en önemlisi, gerekli araştırmayı yaptığıma ve gerekli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ama işte uygulama ve tecrübe olmayınca bir tık fazla tedirgin oluyor insan