Lyrica dır cevremde içen var konuşturuyor
Interneten arastrn
kullandıgı uyuşturucu meth ise geçmiş olsun , siz engelleyemezsiniz
Dediklerinize göre ne lilika ne Esrar bu derecede bağımlılığından kurtulmuyorsa yüksek ihtimal ile eroin içiyordur eğer geceleride uyumuyorsa yanında meth de kullanıyor olabilir. Yakın zamanda bırakan biri olarak nasıl bıraktığımı wpden anlatabilirim işinize yararsa profilimdeki wpden yazın
Esrar kullanan arkadaşlarım vardı yanımda içiyorlardı hiç kendilerini kaybettiklerini görmedim. Ayık gibi konuşuyorlardı. Çok zor valla ne diyim kendisinin kafasında bitirmesi ve iyi bir destek alması şart. İki yakın arkadaş bu yüzden araları kötü olmuştu. Birlikte çatı katında içiyorlardı sonra diğeri izin vermemeye başladı ama abisiyle takılıyorlardı yine gelip içiyordu. En son tartışıp araları bozuldu. Bir ara ben oradayken polisler bile gelmişti. Ben muhabbete gidiyordum ama az daha bizde arada kaynıyorduk :d tehlikeli ve kötü işler. Allah yardımcısı olsun.
Kolunda vs iğne izleri varmı? birde hocam sürekli odasında filan folyo jelatin buluyormusun veya sigarasının bandrolünü koparmış oluyor mu
Bugün nakit avans 220tl çekmiş. Bu söylediklerinizden hangisi bu fiyata yakın acaba