CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu da etik olmayan bir olay yok yeni evi alan size bulutla mı haber gönderecekti zaten size posta yoluyla da gelecekti. Bu tarz konular da son zamanlarda çok can sıkıcı hal almaya başladı. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayınız. Evi boşalt derse er ya da geç boşaltırsın 6 ay sürmesi 2 sürmesi neyi değiştirir. 2 yıl kar yanına kalır mı bence bir şekilde sizden çıkar.

Edebiyle hareket etmek her zaman iyidir kendinize yakışanı yapmanızı tavsiye ederim. 2+1'de oturuyorsan 1+1 de oturursun yine de böyle saçma konularda ev sahibi bana niye sormadı demek yanlış. İnsan malını satarken kiracısına mı sormalı sözleşme dediğiniz 1 yıllıktır onunda 7 ayı bitmiş zaten.
Bende ev sahibiyim hocam, daha yeni bu durumu yaşadık. Evet siz sözleşme dahilinde kiracınızın rızasını almak zorundasınız.

Zaten dedikleriniz mantığa sığmıyor, o zaman ben 12 aylık peşin kira alırım. Ardından evi satarım yeni ev sahibi düşünsün değil mi? Bilgimiz kapsamında mesaj atalım bir saattir evde dört dönüyorum.