kiss4u adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 yaşındayım ve ben de gelecek kaygısı, stress, umutsuzluk gibi şeyleri yoğun olarak yaşıyorum. Kısa zaman önce de son yaşanan kripto vakasında tüm birikimim olan parayı kaybettim ve sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bunun yanında gelecekte meslek bulabilecek miyim? Ben de para kazanıp ev araba alabilecek miyim? gibi soruları kendime soruyorum ve hep olumsuz cevaplar veriyorum. Yaşanan daha başka şeyler de var da... Ben de iyimser olmayı çok denedim ama beceremedim. Psikolojik destek almaya çalışıyorum ben de
öncelikle sana da geçmiş olsun hocam benim psikolojik destek almama gerek olmadı.
çünkü biraz da köy hayatı yaşıyorum onun faydaları var sanırım. fakat tüm olumsuzlukları çıkarttım hayatımdan bi şekilde.
sizin de böyle olur üstat umarım
Tam35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla kişisel gelişim içerikli yazı okuduğunuzu düşünüyorum moderatörün konunuzu kitlemesini 1800lerin saint petersburgunu anlatan yazar gibi yazmaya çalışmışsın hocam
her türden içerik okuyorum hatta iyimser olmayı vurgularken bile george orwell'in 1984 distopyasını kesinlikle öneririm
o zamanlar konumun kilitlenmesi ardından bende hayatımda dönüşüm başlattım. iyiki olmuş yani