fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
var...eger çözemezseniz en son seçenek olarak adsense satış kategorisine gidin.orada pinsiz,domainsiz adsense hesapları satılıyor 100tl gibi bi rakama mesela.o adsenselerden alın,sorun çözülür.eger şuanki adsense hesabına girebiliyorsanız, onu da silersiniz diğer hesaba geçmeden önce.
ya hocam 16 yıldır r10 üyesiniz insan ister istemez büyük saygı duyuyor . adsense hesapları ben de var hespside pinli sadece bu adsense kimlik olarak bana ahit olduğu için projemi burda görtürmek istedim .hatam şu oldu siteler bölümü açık olmadığı için siteler bölümü açtım başvurunca açmak zorunda olduğumuz için orda tekrar kendi kendine doğrulamaya girdi yeni gencelemeden dolayı sanırım işte burada patladık sizin tecrübelerinize dayanarak şunu söylemek istiyorum sitem çöp mü oldu çünkü siteler bölümü şuan yok ve daha dün başvurmuştum başka bir adsenseye bağlamak istediğimde kodlar hala adsense de olacağı için sorun oluşturmaz mı. şuan hata aldığım adsensede adres ip numara değiştirip eşleşen hesabı sildim kutucu tıklarsam sorun çözülmez mi sizce ya bu sorunu ücretli çözecek birileri varım formda