Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çocuk sevmeyen insanlarda var ona bakarsanız, bazı insanların çocukları sabahtan akşama kadar gürültü yapıyor. Yetmiyor gecede gürültü yapıyor, yeni evlenen insanların bebeklerinin ağlamasını komşular aylarca çekiyor. bu mantıkla apartmanda çocuk sahibi olmamalıyız gibi bir şey çıkıyor. Yanlış anlamayın bu gün birisi apartmanda köpek sesine laf eder yarın çocuk sevmeyen biriside çocukların sesine laf eder. Bence herkes birbirine anlayışlı olmalı.

benim bir arkadaşım mesela oturduğu sitede üst komşunun çocuklarının gürültüsünden şikayetçi. adam çocuk istesem ben evlenir çocuk sahibi olurdum milletin çocuğuna neden katlanayım diyor. bu durumda oda haklı şimdi şikayet etmesimi gerekiyor belediyeye yada polise?
Köpek=İnsan olması gerek onun geçerli olması için o sizin bakış açınız, benim söylediğim şeyle aynı mantığa gelmiyor yani sizin söyledikleriniz. Sürekli romantizm kasan, hiçbir gerçeklikle bağı kalmamış saçma sapan sanat & sepet & sol tayfanın sosyal medyada söylediklerinin aksine insan köpekten üstündür. İnsan ve köpek arasında anlaşmazlık varsa tercih edilecek kişi tabii ki insandır. Sizin verdiğiniz örnekte insan-insan çatışması var. Sosyal medyada yeni solun söylemleri toplumu o kadar toksikliyor ki bir forumda insan çocuklarının köpeklerle denk olmadığını ciddi ciddi yazmam gerekiyor. Ben de şikayetçiyim.