Selamlar, ben Enes. Umarım sağlığınız yerindedir.
Geçen hafta 4.10 güncelleme notlarını paylaşmıştım, yenileri eklendi. İşte son detaylar !
[ Önce şu konuyu okumanızı tavsiye ederim ] :
https://www.r10.net/oyun-dunyasi/321...i-detayli.html
Ayrıca elonuzdaki toksik oyunculardan sıkıldıysanız :
https://www.r10.net/oyun-dunyasi/299...-kalmasin.html
NOT: Bundan sonraki güncelleme detaylarını yalnızca VALORANT 0'dan Rehber E-Book Paketimde paylaşacağım. Gelecek olan güncellemeleri yaklaşık 4-5 gün öncesinden Türkçe ve anlaşılır bir şekilde yazmaktayım

VALORANT 0'dan Rehber E-Book Paketim 2 gün içerisinde r10'da hizmete girecektir. OYUN BİLGİNİZİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK !
Yeni 4.10 güncellemesi ile Haven mapinde C ve A side'da bulunan kutuların üstüne artık yetenek kullanmadan çıkılamayacak. (Normalde de bugtu zaten.) OYNANIŞ SİSTEMLERİ
İstemcide kısa süre önce işlenen atışların ' Ateş Etme Hatası ' değerlerini gösteren yeni bir performans grafiği eklendi. Bu, nişangah hataları ayarlarında görünen bilginin aynısı olsa da oyuncuların bir çatışmadan sonra kendi performansını daha iyi ölçmesine yardımcı olacak.
KOZMETİK
Protokol silahlarındaki şeffaf çizginin inceleme ekranında, yakınlaştırarak nişan aldığı sırada, yeniden doldururken vb. durumlarda hafif de olsa titreşmesine sebep olan hata giderildi.
OYNANIŞ İSTİKRARI GÜNCELLEMELERİ
Ping ve kare hızındaki sıçramaları şişkin bir hamle işleme arabelleğinin oluşmasına ve dolayısıyla birkaç saniyelik kesintilere sebep oluyordu. Buna neden olan sorun düzeltildi. Bu durum yaşanırken şunları yaşamış olabilirsiniz :
Sunucu tarafındaki girdi gecikme süresi artmış olabilir. Bu da sizin gönderdiğiniz girdilerin, ping değerinize oranla beklediğinizden daha uzun süre sonra işleme alındığını gösterir
Sizin diğer oyuncuları görüşünüzde de ek bir gecikme olursa tepki verecek daha az vaktiniz olur. Bu iki durumda da ek gecikme süreleri mevcut 'AĞ RTT'Sİ Ort/Maks' grafiğine veya oyun içi liderlik tablosundaki ping değerlerine yansımıyordu.
'AĞ RTT'Sİ GECİKMESİ' miktarını gösteren yeni bir performans grafiği ekledik. Bu grafik, Ağ RTT'si Ort/Maks değerlerine yansımayan ağ bağlantısı sorunlarını anlamanıza yardımcı olacaktır.
Yeni bir Ağ RTT'si + İşlem Gecikmesi ' performans grafiği ekledik. Bu grafik ağ gidiş geliş süresi, sunucudaki hamle işlemesi ve istemcideki hamle işlemesi sebebiyle yaşayabileceğiniz gecikme süresini gösterecek.
AJAN GÜNCELLEMESİ : NEON
Neon koşma yeteneğini kullanırken duvar veya sarsma attığında koşma yeteneği otomatik kendini kapatıyordu. Bu sorun yeni güncelleme ile ortadan kalkıyor !
YENİ SET: NEPTUNE Oynanış videoları vs. Youtube'a sızdı, bakabilirsiniz. YENİ PAKET : PRİDE Yeni paket Pride 2 ve 3. Görsel yeni gelecek olanlar. Geçen sene gelenler de büyük ihtimalle paketin içine dahil olacak. Vp ile mi yoksa ücretsiz mi verileceği bilinmiyor. PORO ÖPÜCÜĞÜ SPREYİ
Mining yapılıren dosyalar da "poro öpücüğü spreyi" yazısı ile karşılaşılmış daha öncede gördüğümü hatırlamıyorum yeni güncelleme ile gelmiş olabilir oyundaki bütün spreyleri yokladım böyle bir sprey yok Poro'yu lol oynayanlar bilir loldeki küçük sevimli bir canlı. İnternetten fotolarına bakabilirsiniz bunun valorant ile alakasına gelecek olursak; hatırlarsanız League Of Legens'in dizisi Arcane'in çıkması ile birlikte oyuna bu tema da küçük bir battle pass gelmişti önümüzdeki yıl Arcane'in 2. Yıla özel bir şey mi çıkacak acaba buna özel bir battle pass daha mı getirecekler de buda olacak bir sprey olabilir mi?
FADE İKONUNDAKİ DEĞİŞİKLİK
ÖNCESİ/SONRASI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, İYİ OYUNLAR DİLERİM